Nedanstående är ett försök att samla alla skrivartävlingar vi hittar inom fantastikområdet. Främst för vår egen del, men vi tänker att fler än vi kan ha intresse av listan. Vi gör inte anspråk på att den är komplett och tar heller inget ansvar för de länkade tävlingarna. Men hittar ni någon tävling vi inte fångat in så får ni hemskt gärna höra av er till oss med tips!

Novelltävlingar

Andra skrivrelaterade tävlingar

  • Bath children’s novel award, deadline 19 november 2017. Barn eller ungdomsroman. Anmälningsavgift £25. Inte strikt fantastik, men i och med att fantastiken är stark inom Barn- och kanske ännu mer YA-litteratur så tänkte vi att den kunde vara av intresse.
  • Swedish Zombies romantävling, deadline 1 november 2017. Zombieroman
  • Från bokidé till folkets röst, deadline 10 maj 2017. PulpFic förlag, tävling i flera steg (först ett synopsis, till sist e-bokskontrakt) i genrerna skräck, äventyr, sci-fi m.fl.
  • Skrivfokus tävling om favoritgenre, deadline 1 maj 2017. Beskriv din favoritgenre, ”exempelvis skräck, feel-good, saga, deckare, fantasy, thriller.”

Våra vandringspokaler

Lilla och Stora korgen. Lilla korgen delas ut till den i skrivgruppen som haft flest ickevinnande tävlingsbidrag under året.

Annonser
1 comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: