Man måste tänka på procenten

Det är ett tag sedan vi fick till en bekännelserunda i skrivgruppen, så jag bekänner lite här i stället. Hittills i år har jag åstadkommit två texter: en i kvartalet.  Först en ny novell till antologin och sedan en sångtext till höstens spexjubileum. Mitt mål för kvartal tre är att skriva färdigt den novell jag påbörjade för ett tag sedan men lade åt sidan till förmån för sångtexten.

En text per kvartal är ju inte mycket mängdmässigt. Men jag är ändå nöjd med den procentuella andel av min egentid som jag lägger på skrivande. Den är tämligen hög.

2 kommentarer
  1. Maria sa:

    Tack Linda! Ja, det är jätteskönt att faktiskt kunna bli klar med något i skrivväg, även nu.

  2. Du tänker helt rätt enligt min mening! Superbra jobbat. Jag tänker som jag alltid gör när noveller kommer på tal, att det måste vara så otroligt skönt att skriva något som blir klart. Om det är något jag ibland önskar mig väldigt mycket så är det den där förmågan som du har, att kunna få till en hel berättelse och något verkligt spännande och/eller roligt på så få sidor. Det är en talang att vara tacksam för, och alldeles speciellt just nu när din egentid och således även skrivtid inte flödar över i några mängder.

    Lycka till med nästa novell!

    Kram.
    /Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: