Skrivlunch och bokmässa

På vår skrivlunch förra veckan sammanfattade vi hur skrivaråret varit för oss var och en och vilka tankar vi har för skrivandet 2017. För min egen del är jag nöjd med vissa skrivarperioder även om jag hade önskat mer skrivande i andra. Men att ha varit med den här ambitiösa gruppen det här året har betytt väldigt mycket för mitt skrivande. 2017 kan bli ett intressant år.

Vi pratade också bloggstatistik, vårt syfte med att skriva här och eventuella förändringar. Vi kom även in på ett par spännande idéer, kanske mer om det framöver.

Slutligen tackade vi varandra för hur värdefull gruppen är för vårt skrivande.

I lördags hälsade jag och min familj på Thomas vid hans bord på Östergötlands bokmässa. Jag missade tyvärr Maria precis men det var en bra mässa med roligheter för både oss och barnen. Och jag fixade några julklappar, bland annat en signerad bok av Ingelin Angerborn till min dotter.

Förra veckan var intensiv och innehöll utöver det vanliga även två kalas för min dotter, släktbesök, biopremiär (Arrival) och lite annat. Men det blev en hel del som hade med skrivande att göra så det gjorde veckan extra bra!

4 kommentarer
 1. Josefine sa:

  Jag är helt ny här, men tycker att er blogg verkar vara väldigt spännande att följa för en sån som kämpar med skrivandet. Att summera, utvärdera och diskutera syfte och tankar framåt med saker och ting är alltid bra tror jag. Hoppas ni kom fram till saker som känns bra och lovande inför nya året! Nu ska jag läsa ikapp lite bland era inlägg 🙂

  • Sara L sa:

   Hej och tack! 🙂 Vad roligt att du hittade hit. Har bara kikat på din blogg men ser fram mot att läsa dina inlägg också. Det ger jättemycket att dela skrivartankar med andra.

 2. Sara L sa:

  Ja det var roligt att filosofera ihop om skrivandet 2017. Och än är det lite kvar av skrivåret 2016. 🙂

 3. Thomas sa:

  Det var en väldigt bra skrivlunch! Och kul att både du och Maria kom och hälsade på under mässan!
  Men som du sa, 2016 har varit ett spännande år. Bra på många sätt, sämre på andra. 2017 blir ett spännande skrivår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: