Skrivlunch trots allt

Boken En kaninhistoria med betalningsdosaHalva skrivgruppen vabbade och missade dagens skrivlunch, men Thomas och jag träffades i alla fall. Det var kul, jag var sjuk förra gången så jag hade inte varit med sedan i januari. Nu har jag fyllt på med skrivinspiration och dessutom fått köpa ett exemplar av Thomas senaste bok, En kaninhistoria. Jag fnissade gott åt den när jag läste första versionen på mobilen för flera år sedan. Så roligt att den nu är utgiven!

2 kommentarer
  1. Anna sa:

    Hade glömt denna sida, tack för påminnelsen i form av lunchbild på FB! Jag önskar mig, om man får önska, små smakprov på text. Då och då. Ett par meningar räcker gott, det är så roligt att få läsa ur någons fantasi. Tack på förhand!

    • Maria sa:

      Önska får man visst det. Ska se vad jag och de andra kan göra framöver. Om du vill läsa något lite längre av mig kan jag tipsa om min novell i senaste numret av Brev från Cosmos som finns tillgänglig utan kostnad på https://clubcosmos.net/brev.php.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: