Äntligen träffades vi igen

Efter en tuff vår då vi kämpat på med digitala skrivgruppsträffar fick vi till en lunchpicknick med avstånd som sista träff inför sommaren. Som vanligt gick vi igenom bekännelser (vad vi gjort sedan sist på skrivfronten) och föresatser (vad vi har för planer framöver). Det var en sådan energikick att träffas på riktigt igen, även om kramarna fick vänta till en annan gång.

2 kommentarer
  1. Anna Södergård sa:

    Får man önska att skribenterna skriver sitt namn efter inläggen? Om det inte finns en poäng i att man inte ska veta vem som skriver. Jag som bara vet hur en av er ser ut känner ett litet behov av att veta när det är eM som skriver, och så gillar jag ju att följa er skrivande, okända människor! Kanske ska sägas att det är i mobilversionen det inte framgår. Det är bara att börja öva på er signatur sist i era inlägg, det kommer ni att ha nytta av vid framtida boksläppssigneringar med ringlande köer!

    • Maria sa:

      Bra synpunkt. I desktopläge syns ju författarnamnen och jag har inte tänkt på att de inte gör det i mobilversionen. Det får vi ta med oss. Hoppas det är bra med dig! /Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: