Kanske en dussinsamling

Jag får inte så mycket skrivet på bloggen numera. Anledningen är att jag har så lite tid till att skriva över huvud taget och när jag har en stund brukar jag prioritera själva författandet.

Men nu tänkte jag i alla fall berätta att jag har fått ihop tolv färdigredigerade noveller till novellsamlingen som jag haft planer på i några år. Ska se hur mycket text det blir när jag lägger ihop dem.

Det kanske rentav kan bli en dussinsamling.😊

/Maria

Annons
4 kommentarer
 1. Andreas sa:

  Dirty dozen! Det riktigt dåliga fulskämtet var bara tvunget att få flyga.

  Andy

  • Maria sa:

   😄

 2. Anna sa:

  Vad kul! Jag har också börjat fundera på att skriva just noveller, jag tror formatet passar mig, med skillnaden att jag än så länge bara har halvfärdiga idéer och brottstycken nedskrivna. Jag kanske får chans att läsa dina och inspireras!

  • Maria sa:

   Kul, jag tycker mycket om novellformatet. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: