Hemma från Östergötlands Bokmässa 2013

Bokmässan på Linköpings Bibliotek är ingen jättehändelse, som t.ex. bokmässan i Göteborg. Men jag var ändå positivt överraskad. En dag fylld av seminarier och föredrag, om än i för små salar ibland. En hel del lokala författare och företag som fick chansen att visa upp sig, och en del mer rikstäckande saker. En bra blandning helt enkelt. Jag råkade hamna på två extremt korta skrivarworkshops (inte enligt planen alls – men det var kul) och på ett föredrag om hur det kan vara när man blir antagen på stort förlag (väldigt personligt hållet av de två föredragshållarna och mycket trevligt).

Däremellan blev det en hel del strosa runt och mycket av det som jag tycker är roligast, personliga möten. Med författare, småföretagare, föreläsare, andra besökare, historiker jag pluggade med för alldeles för länge sedan. Min yngste son (som också var där en del av dagen tillsammans med mamman och storebror) köpte diktsamlingar om katter, och en äventyrsbok av Katarina Genar som han fick signerad. Han avslutade för övrigt kvällen med att skriva egna kattdikter. 🙂

Sammanfattningsvis en mycket bra dag. Inspirerad när jag kom hem, så jag skrev färdigt ytterligare ett kapitel i manuset jag arbetar med just nu.

Nästa helg blir det en ny utflykt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: