Skrivträff med en dos inspiration

I dag har vi haft skrivträff. Det blev Thomas och jag eftersom Sara fått förhinder. Den här gången kunde jag faktiskt berätta att jag skrivit lite sedan sist, vilket kändes bra. Skrivandet har ju fått lägre prioritet sedan Lilla kom, men jag är glad att jag inte har tappat det helt. Och att det funkar att ha träffar (fast vi får anpassa oss en del efter Lilla). Känner mig inspirerad.

Vi har övergått till att ses hela gruppen en gång i månaden. Thomas och Sara träffas även bakom min rygg och skriver, men det får de berätta om själva. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: