Börjar året med att byta kön

Har just genomfört årets första lilla skrivpass, hurra! Jag smög igång med en gammal novellidé som jag kört fast på tidigare och testade att byta kön på huvudpersonen. En sida har jag fått ihop och det känns som om det kan bli något. Ska försöka bli klar med den och även redigera färdigt novellen Flickan utan vingar som jag skrev i höstas, så får vi se sedan.

Jag brukar akta mig för nyårslöften, men en nyårsförhoppning kan jag dela med Skriviver: Mer. Och bättre.

God fortsättning!

7 kommentarer
  • Maria sa:

   Tack! Och heja dig också, grattis till framgångarna!

 1. Thomas sa:

  Låter lovande. Ser fram emot att få läsa!

  • Maria sa:

   Tack, det ska du få så småningom!

 2. Hurra är rätta ordet! Kul att det kan funka med såna saker som att byta kön på folk :)Himla bra nyårslöfte, tycker jag! Det fixar du ju lätt, precis som jag 🙂

  • Maria sa:

   Ja, det var lite kul hur könsbytet blåste liv i historien. Fast egentligen handlade det främst om en annan typ av huvudkaraktär, som råkade ha ett annat kön. Men det hade inte blivit en lika snärtig rubrik. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: