Releasefest

Så var jag då hemma igen efter fredagens (och stora delar av lördagens) utflykt till staden i norr och releasefesten för Dränkt av Frida Andersson Johansson.

Hur var det?

Jodå, det är alltid lite spännande att ge sig iväg själv utan att känna så många (eller ens någon) – men jag har ju fått lite träning, så jag tänkte att det är väl bara att mingla runt och se om man hittar någon som står ut med att prata med mig, för Frida lär ju inte ha så mycket tid.

Och så var det. Både att författaren ifråga hade fullt upp – de facto ägnade hon i princip hela tillställningen till att signera böcker, så hon har nog lite ont i handleden nu. Men vi hann prata lite i alla fall, och jag fick med mig ett signerat ex hem. 🙂

Dessutom träffade jag många trevliga människor på minglet. Min bloggarkompis Fredik från debutantbloggen bland annat. Kul att träffas på riktigt efter en hel del tugg över mail, fb och chatt de senaste månderna! Andra människor som man bara språkat med över nätet dök också upp. Liv, Linda och Emmelie till exempel. Och en hel del andra. Eftersom jag är extremt dålig på att komma ihåg namn ber jag om ursäkt för att jag inte räknar upp er här. En hette ”Fridas syster”. Det var i alla fall så hon presenterade sig. En annan hette Charlotte och var en stolt förläggare. Hon berättade att hon kikat igenom mailhistoriken och att det var exakt en vecka mellan att de fick manuset och att de svarade att de ville ha det. Det kallar jag snabbt jobbat!

Trevligt var det. Jättekul att se ”Unn-manuset” som Dränkt. Grattis Frida!

Vad har jag lärt mig?

1) Releasefest är trevligt. Det ska jag också ha en!

2) Att det är rätt kul att inte känna någon när man går till en sån här tillställning. Alla är ju där av samma anledning, så man har ju automatiskt ett gemensamt samtalsämne.

3) Att det är dumt att skippa lunch på jobbet för att hinna med ett tåg som faktiskt inte har servering, inte ens en kopp kaffe kunde man få, för att sedan åka på releasefest. Alltså choklad, snacks och bubbel innehåller om jag inte har fel alla kostcirkelns delar, men det kan vara lite svårt att sova efteråt…

Tack till alla som jag råkade på!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: