Sjukhusbesök

Idag ska jag till sjukhuset. Nej, jag är inte sjuk. Eller, alltså, det är inte därför jag ska dit om man säger så. Jag ska träffa en student och fika. Ska träffa en annan student (eller egentligen ex-student) på fredag.

Varför?

För att bättre lära känna en av personerna i min nya berättelse. Har tillbringat en del tid på en av de lokala tidningarna på sistone också, och skickat frågor fram och tillbaka för att lära mig en av de andra personernas vardag. Och nu ville jag veta mer om hur det är att vara, eller nyligen ha varit, läkarstudent. Då är det väldigt bra med en hustru med kontakter. 🙂

Ibland är research jobbigt, men ibland är det riktigt trevligt. Framförallt de gångerna det innehåller fika. Research som innehåller fika är alltid bra research.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: