Fullt upp med att leva och helst hinna dokumentera

Den här sommaren blir det inte mycket skrivet för mig. Av en alldeles underbar anledning. I juni fick jag nämligen en liten dotter och dagar och nätter följer nu hennes rytm. Det jag försöker hinna med i skrivväg är korta anteckningar om vad som händer, hur hon växer och utvecklas. Inget skönlitterärt skrivande, men något att spara och återvända till senare.

En del tanketid får jag ju också under amningsstunderna. Kanske kan jag använda den för att spåna idéer så småningom. Just nu är jag för trött. Tar mig i stället sakta igenom noveller av Alice Munro – när jag inte bara sitter och tittar på mitt lilla underverk.

4 kommentarer
    • Maria sa:

      Tack! Ja, det tror jag.

    • Maria sa:

      Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: