Längtar konvent och bokunder

image

Sjukdom och annat har kommit i vägen, men ett kort möte fick vi till i dag, Thomas och jag (och Sara via telefon). Efteråt känner jag mig som vanligt inspirerad och samtidigt lite frustrerad. Det är underbart att vara mamma – förstås – men jag skulle gärna vilja hinna skriva lite mer. Och även göra roliga saker runt omkring, som åka på något av de konvent de andra pratar om. Eller läsa den vackra skrivboken Wonderbook som jag fick av Sara i julklapp och hittills bara bläddrat i.

Nå, den tiden kommer! För övrigt kan ingen fantastik slå det här fantastiska lilla trollet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: