Flickan utan vingar har landat

I går, sista kvällen innan jag började jobba igen efter föräldraledigheten, skrev jag klart novellen Flickan utan vingar. Klart alltså i bemärkelsen ”den finns”. Jag har inte ens läst igenom den från början till slut och misstänker att den inte riktigt hänger ihop på sina ställen med tanke på den splittrade skrivprocessen. Det känns ändå väldigt bra och jag betraktar mitt mål att skriva en novell till under tredje kvartalet som uppnått.

(Jag kände också ett visst ansvar gentemot mina huvudkaraktärer eftersom jag placerat dem i en prekär situation som jag inte var riktigt säker på hur de skulle komma ur förrän jag kom på en lösning i går. Det var skönt att jag slapp lämna dem där.)

Nu får novellen ligga till sig ett tag innan jag börjar bearbeta texten. Det passar fint eftersom mitt huvud är fullt av jobbstarten och jag nog inte kommer att orka tänka på så mycket annat än jobb, förskola och vardag den närmaste tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: