Morgonskrivande

Jag har skrivit det tidigare här. Jag skriver som bäst (ur någon form av produktivitetsaspekt i alla fall – kvalitetsmässigt är jag kanske inte rätt person att uttala mig om 🙂 ) på morgonen. Så idag hade jag sagt till familjen att jag skulle skriva mellan 7 och 10, med undantag för frukost. Det var bra – för när klockan ringde var jag inte jättesugen på att gå upp – men eftersom jag hade råkat meddela mina planer blev jag utknuffad ur sängen…

Så jag och katten gjorde en kopp te och satte oss för att skriva. Lite paus när resten av familjen vaknade och ville ha frukost, men ändå ett par hyfsat produktiva timmar.

Ett påbörjat kapitel blev klart och ett helt kortkapitel efter det blev skrivet. I runda slängar dryga 1300 ord skrivna. Med andra ord läge för mamman att ägna sig åt lite högläsning ikväll.

Kaninen kap 13 och 14

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: