Möten på bokmässan

Jag befinner mig i skrivande stund i Göteborg. (I Landvetter om man skall vara noga) och gör mig redo för en sista vända på bokmässan. Återigen är jag ensam ambassadör för gruppen. Vi får se om vi kan få tyllen gemensam utflykt snart igen.

Hursomhelst så är jag den ende i gruppen som inte varit på bokmässan tidigare. De andra försökte varna mig men jag blev ändå alldeles överväldigad när jag klev in på mässan på fredagen. Så mycket människor, så mycket ljud, så mycket av allt på en gång.

för att komma över den första chocken smet jag upp till SF-bokhandeln och lyssnade på inspelningen av Fantastisk Podds bokmässespecial. Det var kul att träffa lite folk man känner igen och en nödvändig utflykt för att rensa huvudet. Sedan tillbaka igen bättre rustad.

Jag har ännu så länge mest glidit runt. Väldigt lite av lyssnande på föredrag etc. Däremot har jag haft en del möten, både oplanerade och planerade. Jag är väldigt nöjd med utfallen av samtliga och hoppas kunna återkomma inom kort med mer information…

Dessutom har jag sprungit på olika människor. Jag tänkte skriva ”ja inte rent bokstavligt”. Men i trängseln har man ju faktiskt krockat med en hel del så det stämmer väl inte helt…

Fortfarande lite omtumlad – men nu är det dags att kasta sig ut i vimlet igen för en sista dag på mässan.

 

2 kommentarer
  1. Manuskt sa:

    Intressanta möten låter toppen. Hoppas du får rapportera något roligt snart.

    • Thomas sa:

      Jo men det tror jag att jag får.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: