Förkylningar, jul och måluppfyllelse

För ett tag sedan bestämde jag mig för att försöka skriva en halvtimme om dagen. Det har gått så där. Vissa kvällar har det fungerat, andra inte. Vi har haft ett par förkylningsperioder när sömn har fått högsta prioritet och sedan var det ju det där med jul. Även om jag drog ner på förberedelserna har en del tid som kunde har varit skrivtid gått till att beställa och slå in julklappar, baka lite pepparkakor och umgås under själva julhelgen.

Ändå känner jag mig ganska nöjd, för jag tror att jag har fått mer skrivet genom att ha det här målet än vad jag skulle ha fått annars. Det får vara bra nog. Så målsättningen kvarstår inför 2016, samtidigt som jag inte tänker ha alltför dåligt samvete om jag inte får ihop den där halvtimmen alla kvällar.

4 kommentarer
 1. Thomas sa:

  Bra jobbat! Mål är bra. Sedan skall man inse att man ibland inte kan klara dem, och då skall man inte klandra sig för det, utan istället vara nöjd över att man ibland klarar dem. Skaka av dig missarna och se till att du verkligen känner något när du lyckas – typ så.

  • Maria sa:

   Typ så. Tack 🙂

 2. Jag tycker att det låter superbra! Ofta är det ju så att en målbild verkligen ser till att mer blir gjort – så länge man lyckas med just det där att inte ha dåligt samvete. Och det tror jag nog att du gör. Kram!

  • Maria sa:

   Tack! Jag är ju egentligen en vän av realistiska mål, men just i det här fallet tror jag att ”sikta mot skyn så träffar du kanske skogsbrynet” funkar bäst. Kram tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: