En halvtimme om dagen

Nu börjar kvällar och nätter kännas så pass stabila att jag vågar ge mig själv ett löfte: en halvtimme varje kväll ska jag ägna åt att skriva. Det är ett lite tufft mål (jag har ju en del andra saker jag verkligen behöver hinna under den där egentiden) men inte omöjligt. Med reservation för sjukdom och annan force majeure.

Annars jobbar jag på med revideringen av mitt romanmanus. Det är roligt och med min nya ambition kan det bli lite tempo också. 🙂

7 kommentarer
 1. Härligt! Det är så fantastiskt att du verkligen kan göra något av den där enda halvtimmen varje dag. Om det var jag skulle jag bara sitta och stirra i en halvtimme, jag har liksom så oändligt mycket längre startsträcka just nu (och har nog också alltid haft längre startsträcka än vad du verkar ha). Håller tummarna för att det flyter på!
  Kram!

  • Maria sa:

   Ja, det är underbart att det funkar! Har just avslutat kvällens pass. 🙂 Tack för tumhållandet och kram tillbaka!

 2. Thomas sa:

  Låter alldeles lysande, Maria! Kämpa på!

  • Maria sa:

   Tack! Hittills går det bra (ta i trä).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: