Antologidiskussioner och tedrickande

Gårdagens skrivgruppsträff handlade inte så mycket om det den skulle (textkritik och redigering) som om antologiprojektet. Vissa (inga namn känner jag är bäst) var rätt sena till mötet, och lite dåligt pålästa då dagens planering fullständigt gått över styr… Så vi kände att den del som krävde koncentration, och framförallt förberedelse, fick vänta lite.

Men det blev ett riktigt inspirerade och bra möte i alla fall. Huvudämnet för diskussionen blev istället urvalet av texter till antologin, och en första skiss på textordning. Alla är inte klara till 100% så det är fortfarande på en ganska teoretisk nivå, men det ska bli jättespännande att sätta ihop den och läsa igenom den i sin helhet. Det känns spontant som att det stadiet inte är så långt borta. Först därefter kan vi väl på allvar börja diskutera om ordningen, och urvalet, är rätt.

Mycket te gick det åt också…

Det är oerhört spännande att den idé som vi fick i våras/somras nu faktiskt börjar ta form på riktigt.

Lite romandiskussioner också. Jag ska försöka få tillfälle att återkomma till det vid ett senare tillfälle…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: