Skriver igen

Under semestern skrev jag på. Kanske inte i det tempo jag hade tänkt mig/hoppats på, men texten rörde sig iaf framåt med hyfsad fart. När jag sedan började jobba igen tog det tvärstopp. Jag skrev inte något alls på ett par veckor. Men under veckan som gick fick jag i alla fall ner ett par rader igen.

Jag hoppas att det betyder att jag tragglat mig igenom den här skrivblocken.  Men det är inte så mycket ”skrivkramp” som en oförmåga att ta mig tiden som varit det stora problemet. Jag måste jobba på det. Vi hade en gemensam skrivsittning i torsdags. Det fungerade bra. Vi bestämde en tid för att träffas och det gjorde att det var svårt att ”bli distraherad”, och när man väl satt där så började orden rulla på.

Forstätter jag fly från skrivandet får vi hålla i med skrivsittningarna, då blir det i alla fall en dag i veckan som jag producerar text. Manuset skall ju bli klart i en förstaversion under året. Det målet kvarstår, och jag måste hålla tempot uppe om jag skall klara det.

6 kommentarer
 1. Kul att du fått så mycket skrivet under sommaren! Sådär är det nästan jämt för mig också, det är alltid lite av en chock att börja jobba igen. 😉 Och sedan vänjer man sig.

  • Thomas sa:

   Ja förmodligen är det så. Tänkte först skriva att så var det inte förra året, men sen kom jag på att det var det nog. Det var väl ungefär i den perioden jag hade en ganska brutal skrivkramp.

 2. Maria sa:

  Skriv på, jag vill veta hur det går!

  • Thomas sa:

   Tack Maria! Det vill faktiskt jag också…

 3. Manuskt sa:

  Heja på! Jag tror nästan alla förlorar skrivfart under sommaren. Men nu är det september, och nya friska tag.

  • Thomas sa:

   Förmodligen helt sant. Jag tyckte ändå att det rullade på skapligt, men sedan tog det tvärstopp. Men som du säger, nu är det september, så nu är det full fart framåt som gäller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: